Balkongutställning

Vi erbjuder dig att inreda en balkong. Ett roligt och kreativt sätt att få besökarna att inspireras av just ditt företag! 

Förutsättningarna

Årets tema är Sommarbröllop!

Välj på följande balkongstorlekar: 2×2, 2×3 eller 2×4. Ingen kostnad för ytan, den står Nolia för. Väggarna målas i önskad kulör (meddela NCS-kulör). Golvet består av trätrall och även här målar vi i önskad färg. Taket består av armeringsjärn (för hängning av t ex amplar, lampor etc). 4 spotlights ingår. 

All inredning och växter står balkongkreatören för. Tänk på att ha extra växter (en del kan behöva bytas ut under mässans gång). Färgnummer på väggar och golv tillsammans med namnet på din balkong ( t ex ”Midsommardröm” ) ska vara Nolia tillhanda senast 1 april 2024.  

Tävling

Besökarna får rösta fram ”Bästa balkong” och den vinnande balkongen presenteras på scenen på söndagen. Ära och diplom delas ut och besökarna tävlar om fina trädgårdsböcker.

Tävla som privatperson!

På årets mässa har vi öronmärkt två balkonger till privatpersoner som vill vara med och tävla. Är du intresserad? Fyll i intresseanmälan nedan (skriv bara ”Privat” istället för företagsnamn)

OBS! Sista anmälningsdag fredagen den 1 mars! Vi meddelar dig måndagen den 4 mars via mail om du är en av kreatörerna. 

Meddela ditt intresse till Kristin

kristin.olsson@nolia.se

Kristin Olsson

Projektledare

090-888 86 04
070-255 61 95
kristin.olsson (at) nolia.se

Nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev så meddelar vi när det går att köpa biljetter, boka provningar, mm.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så skickar vi dig information om när det går att köpa biljetter, boka provningar och andra intressanta nyheter!