Inför ditt besök

Garderob

Vi har bevakad garderob på mässan. Gratis.

Plant- och prylgarderob

Direkt innanför kassorna finns vår plant- och prylgarderob där du utan kostnad kan lämna in det du shoppat tills det är dags att åka hem. 

Hotellerbjudande

Unna dig ett bra boende under Nolia Trädgård

Hitta hit

Nolia, Signalvägen 3, Umeå. Bara 15 minuters promenad från Umeå centrum. Buss nr 1, 7 och 81 går var tionde minut från Vasaplan. 

Hundar och andra husdjur

Vi gillar hundar och andra husdjur men de är inte tillåtna på mässan. Om du har hund som du lämnar i bilen kan du parkera i Dragonskolans garage (mittemot mässan) där det är skugga och rumstemperatur. Frågor? Ring Anna på 070-637 30 30.

Parkering

Vi har en stor parkering i nära anslutning till mässan. Vardagar betalar du med någon av apparna Parkster eller Easypark. Det går också bra att betala med sms. På helgen är det fri parkering. 
Läs mer på Upabs webbplats: https://upab.se/parkera/betala-parkering/

Restaurang & café

I mässhallen finns Café Kummin. De har samma öppettider som mässan: fredag och lördag 10:00-17:00 samt söndag 10:00-16:00. Café Kummin öppnar caféet ca 30 minuter tidigare på morgonen för er utställare. Här serverar Kummin go´fika form av vaniljknutar, wienerbröd, chokladbollar, mazariner, smörgåsar m.m. Allt bakat med ekologiska råvaror och kärlek i Kummins bageri en trappa upp.

Restaurang Kummin finns en trappa upp från huvudentrén (hiss finns). Kummin serverar lunchbuffé under mässan en trappa upp i restaurangen. Dagens buffé inkl sallad, nybakat bröd, dryck, kaffe och kaka. Öppettider: Fredag 10:30-13:30, lördag 11:00-14:00 och söndag 11:00-13:00.

Skötrum

Toaletter med skötbord finns i huvudentrén och vid mässhallen. 

Tillgänglighet

Vår ambition är att mässan ska vara tillgänglig för alla. Begränsad tillgänglighet kan förekomma p g a publikströmning. Kontakta oss gärna innan ditt besök om du har några frågor, via mail info@nolia.se eller telefon 090-88 88 605.

  • Parkeringsplatser
    Vi har ett flertal parkeringsplatser närmast entrén, för dig som har parkeringstillstånd för personer med funktionsvariation.
  • Restaurangen
    Hiss finns upp till restaurangen.
  • Toaletter
    Toaletter för personer med funktionsvariationer finns i huvudentrén och i mässhallen.

Toaletter

Toaletter finns i huvudentrén och i mässhallen. 

Umeåregionen

Det är mycket på gång i Umeåregionen – läs mer på Visitumea.se 

Vilrum/amningsrum

Kontakta Informationen om du behöver tillgång till vilrum eller amningsrum. 

Öppettider och priser

Nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev så meddelar vi när det går att köpa biljetter, boka provningar, mm.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så skickar vi dig information om när det går att köpa biljetter, boka provningar och andra intressanta nyheter!